Aku­pai­nan­ta, 14.-15.5.2016 Kuo­pio /PE­RUT­TU

Akupainanta on vanha kiinalainen hoitotekniikka, joka perustuu samoihin periaatteisiin ja oireiden tulkintoihin kuin akupunktio, mutta hoidossa ei käytetä neuloja vaan painetaan peukalolla meridiaaneilla olevia pisteitä. Akupainanta sopii erityisesti vauvoille, lapsille ja sellaisille, jotka eivät halua neulan pistoja. Syksyllä 2015 Helsingissä pidetty koulutus sai erinomaisen palautteen.

Koulutuksen sisältö:
Koulutuksen aluksi käydään teoriapohjaksi läpi hieman kiinalaisen lääketieteen perusteita ja sitten käytännön harjoituksina eri meridiaanien ja niillä sijaitsevien tärkeimpien akupisteiden sijainnit. Pisteitähän on monta sataa, mutta kouluttaja on valinnut harjoituksiin tehokkaimmat, yleisimmin käytetyt tai helpoimmin saavutettavat pisteet. Meridiaanien lisäksi harjoituksissa edetään myös eri kehonosien kautta, jolloin hieronnassa on helppo yhdistää kullakin alueella olevat pisteet muuhun hierontaan.

Aika: 14–15.5.2016
- lauantai klo 10.00 – 17.00, sunnuntai 9.00 – 14.30
Paikka: Pohjois-Savon Näkövammaiset ry, Kuninkaankatu 23 A, Kuopio
Osallistujamäärä: 8 – 12 kurssilaista
Hinta: 120 € / FANin jäsen 
Kouluttaja: Raija-Liisa (Lippe) Äystö
Ilmoittautuminen: 21.4.2016 mennessä leena.lipponen@aktivofysio.fi tai 
0400 339 021.

Matkakorvaus: Koulutukseen osallistuville yhdistyksen jäsenille korvataan matkakustannuksia 20 € ylittävältä osalta, kuitenkin enintään 50 € / yhdistyksen jäsen / vuosi. Korvaus maksetaan alkuperäisiä matkustusasiakirjoja vastaan, kun matka on tehty julkisilla kulkuneuvoilla edullisinta matkustustapaa käyttäen. 

Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu:
- 14 - 0 päivää ennen kurssin alkua, peritään 100 % kurssimaksusta
- jos osallistumista ei peruuteta lainkaan, peritään 100 % kurssimaksusta
Maksua ei peritä, mikäli on esittää lääkärintodistus sairastumisesta tai tilalle saadaan toinen kurssilainen.