Ensiavun peruskurssi (EA1), 19. - 20.5.2018, Helsinki

Ensiavun peruskurssi antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. EA1 -kurssi on voimassa kolme vuotta. Kurssitodistus on pätevä kaikissa Euroopan maissa.

Kurssin toteuttaa Suomen Työturva Oy. Paikalla on kaksi kouluttajaa. Käytännössä harjoittelemme mm. tajuttoman potilaan kääntäminen kylkiasentoon, tajuttoman siirtäminen hierojan hoitopöydältä, Heimlichin-ote, painelu/puhalluselvytys, defibrillaattorin käyttö ja haavojen ja ruhjeiden sitomista. Lisäksi pyrimme pitämään käytännön harjoituksia, joissa simuloidaan oikeita tilanteita joissa opiskelijat joutuvat soveltamaan teoriaa käytäntöön.

Kouluttaa Pasi Viitamäki kertoo: ”Kouluttajilla lähes 20-vuoden kokemus eri ammattiryhmien kouluttamisesta. Itse olen toinen niistä ja lisäksi olen ensihoitaja eli omaakin kokemusta hätätilanteista löytyy. Olen kouluttanut säännöllisesti sekä Lahden että Joensuun hierojaopiskelijoita, jossa olemme keskittyneet heidän asiakkaiden hätätilojen läpikäymiseen mm. hoitotilanteessa.

Aika: 19.-20.5.2018, lauantai klo 10-18 ja sunnuntai 9-15

Paikka: Aktivo Fysio Iiris-keskus (2. krs), Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Osallistujamäärä: 10-15

Hinta: 100 € / yhdistyksen jäsen tai kannatusjäsen. Jos paikkoja jää, muille hinta on 150 € / osallistuja.

HUOM! Paikalla kaksi kouluttajaa

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 26.4.2018 mennessä leena.lipponen@fanry.fi tai 0400 339 021.

Matkakorvaus: Yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin osallistuville jäsenille korvataan matkakuluja 20 € ylittävältä osalta enintään 50 € vuodessa tositteita vastaan. Matka tulee tehdä julkisilla kulkuvälineillä edullisinta matkustustapaa käyttäen.

Peruutusehto: Jos osallistuminen perutaan 14-0 päivää ennen koulutusta tai sitä ei peruta lainkaan, peritään koko kurssimaksu. Maksua ei peritä, mikäli koulutukseen saadaan toinen henkilö tai on esittää lääkärintodistus sairastumisesta.


Yhteistyössä: