FMT BLA­DES

Jos haluat oppia, kuinka voit hyödyntää instrumenttiavusteista pehmytkudosmobilisaatiota (IASTM) oman asiakkaasi hoidossa, Rocktapella on siihen uusimpiin faskiatutkimuksiin perustuva koulutus sekä kohtuuhintaiset työkalut. Työkalut ovat kovaa materiaalia, mutta tekniikat ovat useimmiten pehmeitä, jotta paras hoitotulos saadaan aikaan.

The FMT Blades-kurssilla opitaan, kuinka työkalujen avulla voidaan ’skannata’ kireyksiä ja poikkeamia eri kehon osissa. Työkalujen käyttöön on useita eri tekniikoita, ja ne käydään kurssilla läpi. Eri tekniikoilla on erilaisia fyysisiä vaikutuksia ja erityisesti neurologisia vaikutuksia pehmytkudoksen käsittelyssä. Kurssilla myös arvioidaan millaisiin ongelmiin työkaluja kannattaa käyttää ja kuinka tekniikoita kannattaa yhdistää muihin hoitomenetelmiin.

FMT Blades -työkalut ovat laadukasta metalliseosta ja niiden muotoilu ergonominen ja käsiä säästävä. Niissä on useita erilaisia pintoja, joilla voidaan hoitaa eri kehon osia. FMT 2.0 Blades- työkalupakkauksessa on kaksi työkalua: klinikkatyökalu sekä kevyempi työkalu mukaan otettavasksi. Hinta 200 €.

Kouluttaja Jani Parkkinen, fysioterapeutti

Aika: 27.1.2018 klo 10-18 Aktivo Fysio Iiris-keskus

Sisältö

• Teoriaa ja välineisiin tutustuminen

• Neurologiset ja mekaaniset vaikutukset

• Käsittelytekniikat

• Liikkumisen arviointi

• Tekniikoiden harjoittelu ja yhdistäminen muihin metodeihin

• Case-tapauksia

Hinta: 50 € / yhdistyksen jäsen tai kannatusjäsen

Osallistujamäärä: 8-12 kurssilaista.

Ilmoittaudu viimeistään 11.1.2018 leena.lipponen@fanry.fi tai 0400 339 021.

Peruutusehto: Jos osallistuminen perutaan 14-0 päivää ennen koulutusta tai sitä ei peruta lainkaan, peritään koko kurssimaksu. Maksua ei peritä, mikäli koulutukseen saadaan toinen henkilö tai on esittää lääkärintodistus sairastumisesta.


Yhteistyössä:

Opintokeskus Sivis -logo