FMT BLA­DES

Aloitimme vuoden 2018 ammatilli­set koulutukset tammikuun lopussa Rocktapen Fmt Baldes -koulutuk­sella. Menetelmässä käsitellään pehmytkudoksia metallisilla työka­luilla. Kouluttajana toimi fysiotera­peutti Jani Parkkinen.

Kouluttaja Jani Parkkinen käytti usein termiä: ”Tämän hetken tiedon mukaan..”, joka kuvastaa sitä, että monesta asiasta ei vielä voida olla aivan varmoja. Uutta ja tarkempaa tietoa ihmisestä on viime aikoina tullut paljon ja sitä tulee edelleen.

The FMT Blades-kurssilla opittiin, kuinka työkalujen avulla voidaan ’skannata’ kireyksiä ja poikkeamia eri kehon osissa. Työkalujen käyttöön on useita eri tekniikoita, joita harjoittelimme vartalon eri osiin. Eri tekniikoilla on erilaisia fyysisiä vaikutuksia ja erityisesti neurologisia vaikutuksia pehmytkudoksen käsittelyssä.

Kouluttaja lähetti terveiset kurssin jälkeen: "Positiivisesti minut yllätti koulutuk­sessa myös se, miten intohimoi­sesti kaikki osallistujat vaikuttivat työhönsä suhtautuvan. Sellaista fii­listä ei ihan kaikissa koulutuksissa tule!"

Koulutukseen osallituivat: Eero Hulanmäki, Hannu Huovinen, Toni Ilola, Marja Könönen, Jarno Mattila, Jenni Nyholm, Satu Oksanen, Juha Oikarainen, Marjatta Pyykkö, Georg Schleifer, Ville Vertanen ja Anni Vuorela.


Työkalut

KurssilaisetYhteistyössä:
Opintokeskus Sivis -logo