Sisäelinperäiset heijastekivut, 20.4.2018, Helsinki

Luennon tavoitteena on perehdyttää osallistujat sisäelinperäisen heijastekivun mekanismiin ja kivun luonteeseen verrattuna tuki- ja liikuntaelinperäiseen kipuun. Päivän tavoitteena on laajentaa erotusdiagnostista ajattelua sisällyttämään tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen taustalla olevia mahdollisia sisäelinperäisiä kiputiloja.

Luennoijina ovat lehtorit Pirkko-Leena Kuosa ja Sandra Rinne Metropolia Ammattikorkeakoulusta.

Luennon sisältö:

  • Sisäelimestä johtuva heijastekivun mekanismi
  • Niska-hartiaseudulle paikantuva heijastekipu
  • Vatsan ja selän aluelle paikantuva heijastekipu
  • Lantion ja alaraajojen aluelle paikantuva heijastekipu

Aikataulu:

  • 9 –10 aamukahvi
  • 10 – 17 luento

Päivä sisältää 45 min lounastauon.

Koulutuksen hinta on 50 € / jäsen, jos osallistut koulutukseen Iiris-keskuksessa. Hinta sisältää koulutuksen, aamukahvin ja lounaan. Nettiradiosta kuunneltuna koulutuksen hinta 30 € / jäsen.

Koulutukseen voivat osallistua paikan päällä myös muut kuin jäsenet, jos paikkoja on (max 30 osallistujaa). Hinta on 80 € / osallistuja. Hinta sisältää koulutuksen, aamukahvin ja lounaan.

Ilmoittautuminen: viimeistään 28.3.2018 leena.lipponen@fanry.fi tai 0400 339 021. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko Iiris-keskuksessa vai nettiradion välityksellä.

Peruutusehto: jos osallistuminen perutaan 14-0 päivää ennen koulutusta tai sitä ei peruta lainkaan, peritään koko kurssimaksu. Maksua ei peritä, mikäli on esittää lääkärintodistus sairastumisesta.


Yhteistyössä: