Imu­kup­pi­hie­ron­ta-kurs­si

Imukuppihieronta eli kuivakuppaus sopii erityisen hyvin lihashuoltoon, kuona-aineiden poistoon lihaksista, turvotuksen sekä arpien hoitoon. Imukuppihierontaa voi käyttää myös tehostamaan hieronnan vaikutuksia. Periaatteessa imukuppihierontaa voi käyttää samoihin vaivoihin kuin hierontakin.

Imukuppihieronta on vanha kiinalainen hoitomuoto. Imukuppien teho perustuu alipaineeseen. Hoito tehdään yleensä kumisilla tai silikonisilla imukupeilla. Imukuppi asetetaan hyvin rasvatulle iholle. Kuppia liu'utetaan iholla ja samalla vähän nostetaan. Imukuppeja voidaan käyttää myös paikallaan akupunktiopisteiden tai triggerpisteiden päällä. Hoito on eräänlainen kuppauksen, sidekudoshieronnan ja lymfahieronnan yhdistelmä.

Kouluttajana on Susanna Kariniemi. Hän on koulutettu hieroja ja tehnyt kuivakuppausta vuodesta 2004 ja opettanut 2010 alkaen

Aika: 28.-29.9.2019, la 10-17 su 9-14.30

Paikka: Aktivo Fysio Iiris-keskus, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Hinta: 100 €/yhdistyksen jäsen, 140 €/muut

Osallistujamäärä: 8-12 kurssilaista 

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset leena.lipponen@fanry.fi tai 0400 339 021

Peruutusehto: Jos osallistuminen perutaan 14-0 päivää ennen koulutusta tai sitä ei peruta lainkaan, peritään koko kurssimaksu. Maksua ei peritä, mikäli koulutukseen saadaan toinen henkilö tai on esittää lääkärintodistus sairastumisesta. 

Yhteistyössä: