Ja­lan ja nil­kan alueen kä­sit­te­ly

Tällä kurssilla ollaan kädet kiinni lihassa, luussa ja hermoissa huolimatta lyhyistä luennoista, joilla päivät alkavat. Ensimmäisestä päivästä lähtien harjoittelemme käden taitoja palpaatiotaitoon syventyen, joka luo pohjan manuaalisten tekniikoiden soveltamiselle.

Toisena päivänä harjoittelemme tekniikoiden soveltamista (hermokudoksen liu’utustekniikat, pehmytkudosmobilisointi, nivelmobilisaatio ja -manipulaatio) samalla kerraten ja tutustuen anamnestisiin vinkkeihin ja vihjeisiin, jotka kannustavat. Tutustumme aihealueisiin esimerkkitapauksin.

Kouluttajana toimii OMT fysioterapeutti Jukka Nordström.

Tavoitteet:

1. Osallistuja tiedostaa kontraindikaatiot fysioterapialle.

2. Osallistuja tulee tietoiseksi manuaaliterapian indikaatioista fysioterapian saralla.

3. Osallistuja kertaa jalan, nilkan, säären ja pohkeen alueen anatomian.

4. Osallistuja kertaa / harjaantuu jalan, nilkan, säären ja pohkeen alueen palpatorisessa anatomiassa pohjana manuaaliterapeuttisille interventioille.

5. Osallistuja tutustuu erilaisiin manuaaliterapeuttisiin menetelmiin ja syventyy soveltamisen kliinisiin indikaatioihin.

Aika: 14.-15.3.2020 la klo 10–17, su 9-15

Paikka: Aktivo Fysio Iiris-keskus, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Hinta: 160 € / jäsen

Ilmoittautuminen: leena.lipponen[at]fanry.fi  

Peruutusehto: Jos osallistuminen perutaan 14-0 päivää ennen koulutusta tai sitä ei peruta lainkaan, peritään koko kurssimaksu. Maksua ei peritä, mikäli koulutukseen saadaan toinen henkilö tai on esittää lääkärintodistus sairastumisesta.


Yhteistyössä: