Spi­raa­lis­ta­bi­laa­tio 1C/D (kak­si paik­kaa va­paa­na)

Tsekkiläisen lääkäri Richard Smisekin kehittämä spiraalistabilaatio (sps), on Euroopassa hyvän suosion saanut harjoittelumenetelmä.

Koulutuksen toisessa jaksossa 1C/D tarkennetaan 1A/B -kurssipäivien aikana opittujen perusharjoitteiden yksityiskohtia ja edetään liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa haastaviin dynaamisiin liikesarjoihin. Kahden kurssipäivän aikana kerrataan ja syvennetään manuaalista liikkeiden ohjausta ja avustamista sekä harjoitellaan liikkeitä tukevaa, erityisesti selkä- ja niska-hartia seudun lihaksia rentouttavaa manuaaliterapiaa.

Teoriaosuuksissa tarkennetaan metodin periaatteita ja eri lihasketjujen kautta tapahtuvaa spiraalistabilaatiota SPS-harjoitteissa. Kurssin lopuksi sovelletaan opittua kävelyyn. SPS sopii hyvin omahoitomenetelmäksi.

Kouluttaja: Tiina Arrankoski, Askel Education

Aika: 12.-13.1.2019, la klo 10-17 ja su 9-15

Paikka: Aktivo Fysio Iiris-keskus, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Osallistujamäärä: 8-12, osallistuminen edellyttää, että 1 A/B-jakso on suoritettu

Hinta: 160 € / yhdistyksen jäsen tai kannatusjäsen, jos paikkoja jää, muille hinta on 250 €.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 28.12.2018 leena.lipponen@fanry.fi tai 0400 339 021.

Peruutusehto: Jos osallistuminen perutaan 14-0 päivää ennen koulutusta tai sitä ei peruta lainkaan, peritään koko kurssimaksu. Maksua ei peritä, mikäli koulutukseen saadaan toinen henkilö tai on esittää lääkärintodistus sairastumisesta.


Yhteistyössä: