Ten­sion, stress, trau­ma re­lea­sing exer­cies -kou­lu­tus

TRE stressinpurkumenetelmä on kehollinen itsehoitomenetelmä. Se perustuu kehon luonnolliseen biologiseen ja neurologiseen kykyyn palautua stressaavista ja kuormittavista tilanteista. TRE-harjoittelu koetaan pääasiassa rentouttavana, rauhoittavana, stressiä lievittävänä.

Menetelmässä käynnistetään lihasten vapinana tai tärinänä, joka on luonnollinen ja nopeasti vaikuttava palautumismekanismi. Vapinarefleksi on nisäkkäille luontainen tapa purkaa stressiä. Tärinä on yksilöllistä, voimakkuudeltaan, rytmiltään ja symmetrialtaan vaihtelevaa. Tärinää ei ole tarkoitus arvostella, sitä voi opetella tarkkailemaan.

TRE -harjoittelusta voi saada apua jännittyneisyyteen, stressioireisiin, unettomuuteen sekä rentoutumisen ja kehotietoisuuden löytymiseen / vahvistumiseen. Koulutus on tutustuminen menetelmään ja sen käyttämiseen omahoitona.

Kouluttajana toimii Riitta Knaappila, fysioterapeutti, Ttm. Hän tutustui TRE-menetelmään 2010 ja on ohjannut ryhmiä 2015 alkaen.

Aika: 24.-25.8.2019 la klo 10-17, su 9-15

Paikka: Aktivo Fysio Iiris-keskus, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Hinta: 160 € / jäsen tai kannatusjäsen ja 210 € / muut, jos tilaa jää.

Osallistujamäärä: 8-12 kurssilaista

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 31.7.2019 mennessä leena.lipponen@fanry.fi tai 0400 339 021

Peruutusehto: Jos osallistuminen perutaan 14-0 päivää ennen koulutusta tai sitä ei peruta lainkaan, peritään koko kurssimaksu. Maksua ei peritä, mikäli koulutukseen saadaan toinen henkilö tai on esittää lääkärintodistus sairastumisesta. 


Yhteistyössä: