Vyöhyketerapian esittely -kurssi

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomuoto. Sillä ei hoideta vain sairauksia vaan ihmistä kokonaisuudessaan. Vyöhyketerapian perusajatus on, että koko keho on pienoiskoossa heijastuneena systemaattisesti muualla, saman kehon toisissa osissa, esim. jokaisella kehon osalla ja elimellä on tietyt heijastealueet jalkaterässä.

Kouluttajamme Arja Kangas, Water - Luonnonlääketieteen koulutuskeskuksesta, on koko kehon vyöhyketerapeutti. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus hoitomuodosta.

Aloitimme koulutuspäivät 18.-19.8.2018 vyöhyketerapian historialla, joka ulottuu satojen vuosien taakse. Jatkoimme mm. hoitomekanismeilla ja kehon vyöhykejärjestelmillä. Suurin osa kahdesta päivästä kului hoitojen harjoitteluun. Teimme perushoidon johon kuuluvat kasvojen, käden ja jalan käsittely. Lopuksi saimme opit rentouttavaan ja rauhoittavaan pään käsittelyyn. 

Koulutuksessa mukana olivat: Päivi Huldin, Merja Hyvönen, Jyrki Hänninen, Marja Könönen, Marja Lindfors, Ville Montonen, Tuulikki Pihlajamäki, Marjatta Pyykkö ja Ville Vertanen.

korvan käsittely

pään_käsittely

Sivis-opintokeskuksen logo