Avoin työ­paik­ka

Fysioterapia-alan Näkövammaiset ry on valtakunnallinen yhdistys, joka toimii fysioterapia-alalla työskentelevien näkövammaisten etujärjestönä. Yhdistys toimii asiantuntijana fysioterapia-alaa koskevissa kysymyksissä sekä tuottaa alalla työskentelevien näkövammaisten tarvitsemia palveluja heidän toimintaedellytystensä ja yhteiskunnallisen tasa-arvon parantamiseksi.
 
Haemme yhdistykseemme JÄSENPALVELUSIHTEERIÄ
 
Jäsenpalvelusihteerin työhön kuuluu mm. jäsenpalvelu, jäsenlehden ja -julkaisujen kirjoittamista, jäsenkyselyiden tekeminen, some-viestintä, kotisivujen ylläpito ja toiminnan suunnittelu, seuranta ja arviointi.
Jäsenpalvelusihteeri vastaa koulutusten suunnittelusta ja järjestelyistä sekä toimii avustajana koulutuksissa ja muissa tapahtumissa. Tehtäviin kuuluu myös fysioterapia-alan koulutusmateriaalien muokkaaminen näkövammaisille sopivaan muotoon, sekä ammatillisen materiaalin etsiminen ja välittäminen. Työhön kuuluu satunnaisesti viikonlopputöitä.
 
Edellytämme hakijalta terveydenhuolto- tai fysioterapia-alan (esim. fysioterapeutti, koulutettu hieroja) koulutusta ja fysioterapia-alan tuntemusta sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua. Lisäksi toivomme ICT-osaamista, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä sekä kiinnostusta näkövammaistyöhön.
 
Palkkaus sosiaalialan järj. TES, vaativuusluokka 4.
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostilla, mieluiten pdf-tiedostona osoitteeseen toimisto@fanry.fi, viimeistään 15.11.2020. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Tiedusteluihin vastaa to 22.10. klo 9-11 ja ma 26.10. klo 14-16
puheenjohtaja Nina Kilpiä puh. 040 547 0938