Lahjoitus näkövammaisille lapsille ja nuorille

Fysioterapia-alan Näkövammaiset ry:n jäsenet esittelivät yhdistyksen toimintaa sekä omaa osaamistaan Nuorkauppakamarien Helsingin KASVA!-vaalikokouksessa 2018 ja Kuopion Hygge your career - alue D:n vuosikokouksessa 2019. Osallistujat lahjoittivat kertyneet hierontatuotot 458,12 € näkövammaisten lasten ja nuorten hyväksi tehtävään työhön.


”Näkövammaiset lapset ry:hyn on liittynyt noin 550 näkövammaisen lapsen perhettä. Osa lapsista on täysin sokeita, osa heikkonäköisiä ja osa monivammaisia. Useimmat heistä käyvät tavallista peruskoulua, opiskelevat ja valmistuvat ammatteihin kuten näkevät ikätoverinsakin. Vanhemmat tarvitsevat tietoa ja tukea pystyäkseen ohjaamaan lastaan ja selviytyäkseen vanhemmuuden vaatimuksista”

Fysioterapia-ala on vuosikymmenten ajan työllistänyt hyvin näkövammaisia ja se tarjoaa hyvät lisä- ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Lahjoituksellamme haluamme tuoda esiin perinteikästä ammattia ja yhdistyksemme olemassaoloa kasvaville sukupolville sekä heidän läheisilleen.

FAN on fysioterapia-alan ammattilaisten yhdistys. Yhdistyksen jäseniä ovat näkövammaiset terveydenhuollon ammattilaiset, kuten koulutetut hierojat, kuntohoitajat ja fysioterapeutit. Yhdistys toimii asiantuntijana fysioterapia-alaa koskevissa kysymyksissä ja tuottaa alalla työskentelevien näkövammaisten tarvitsemia palveluja heidän toimintaedellytystensä ja yhteiskunnallisen yhdenvertaisuuden parantamiseksi. Järjestämme mm. täydennyskoulutuksia, joissa kädentaitoa vaativan ammatin hoitotekniikat opetetaan pienissä ryhmissä kädestä pitäen. Muokkaamme materiaalia näkövammaisille sopivaan muotoon sekä tarjoamme mahdollisuuden vertaistukeen. Jäsenemme toimivat koko Suomen alueella.

Tapahtumat toteutettiin yhteistyössä Keskuspuiston ja Kuopion Nuorkauppakamareiden kanssa. Hierontahoitoja tapahtumissa olivat tekemässä

Toni Ilola, Espoo, FAN ry:n puheenjohtaja 2018-2019
Veera Heikkinen, Espoo
Hannu Huovinen, Lahti
Nina Kilpiä, Helsinki
Jarno Mattila, Espoo
Sirpa Myöhänen, Kajaani
Marjatta Pyykkö, Oulu
Georg Scheilfer, Helsinki
Ville Vertanen, Helsinki

Tutustu FAN ry:n toimintaan kotisivuillamme

http://fanry.fi/ ja Facebookissa https://www.facebook.com/fanry1927/

Löydät jäsenyrittäjämme osoitteesta

www.fanry.fi/jasenyrittajat sekä www.aktivofysio.fi/

Fanilaisia hieromassa messuosallistujia Kasva! vaalikokouksessa

Fanilaisia hieromassa messuvieraita Hygge your carreer -tapahtumassa