Olem­me­ko Vuo­den 2017 Mes­su­tii­mi?

mesoaja

Olemme ehdolla messu- ja tapahtumaosaamisen palkintogaalassa, Mesoajassa, Vuoden 2017 Messutiimiksi!

Osallistuimme I love me 2017 -messuille lokakuussa. Messutiimissämme oli 10 yhdistyksen yrittäjäjäsentä, avustajia, somevastaava ja yhdistyksen toimihenkilöt. Yhteistyöllä, tilanteisiin heittäytymisellä ja toimeen tarttumisella teimme hienon messutapahtuman.

Mesoaja on uusi palkintogaala, jossa palkitaan messujen näytteilleasettajia. Se on valtakunnallinen ja koskee kaikkia messuja. Sarjoja on yksitoista, esim. Vuoden messuhelmi, Vuoden messuosasto, Vuoden messuteko. Me olemme mukana Vuoden messutiimi -kategoriassa yhdeksän muun ehdokkaan kanssa. Muita ehdokkaita ovat mm. Unikulma, Talotekniikkateollisuus ry ja Saaristoalue.

Onnistuneen messuosallistumisen keskiössä on toimiva tiimityö. Vuoden messutiiminä palkitaan messuprojektitiimi, joka puhkuu ja puhaltaa, mutta kuitenkin samaan hiileen. Onnistuneen messutyöskentelyn kulmakivenä on mm. tiimin jäsenten ammatillisuuden hyödyntäminen.

Kolme finalistia ja voittaja jokaisesta kategoriasta julkaistaan 25.1.2018 pidettävässä Mesoaja palkintogaalassa Helsingin messukeskuksessa.

Hyvä me. Peukut pystyyn!

Lisätietoa messu- ja tapahtumaosaamisen palkintogaalasta