Näen kä­sil­lä­ni - Tie­täen, Tun­tien, Tai­taen

Fysioterapia-alan Näkövammiset ry:n esitteessä kerrotaan fysioterapia-alasta ja yhdistyksestä.
Esite

KOSKETTAVA PALVELUAMMATTI

Koulutetut hierojat ja fysioterapeutit ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Jatko- ja täydennyskoulutukset tarjoavat näillekin fysioterapia-alan osaajille monipuoliset mahdollisuudet työssä kehittymiseen ja erikoistumiseen.

Työ on ihmisten kohtaamista. Työtä tehdään pääasiassa käsillä. Kosketus on yksi vaikuttavista tekijöistä asiakkaan hoidossa. Ammatissa palkitsevinta on avun saanut tyytyväinen asiakas.

Tässä on ala, joka tarjoaa sinulle tasavertaisen mahdollisuuden tehdä työtä ja kehittyä ammatissa.

FYSIOTERAPIA-ALAN NÄKÖVAMMAISET RY

Yhdistys järjestää täydennyskoulutuksia, joissa kädentaitoa vaativan ammatin hoitotekniikat opetetaan pienissä ryhmissä kädestä pitäen. Muokkaamme koulutusmateriaalit näkövammaisille sopivaan muotoon, joten ne ovat jokaisen opiskelijan saavutettavissa.

Toiminnassa kehitämme yhä enemmän keskustelevaa ja osallistuvaa jäsenyyttä. Kokemusten jakaminen kollegojen kanssa antaa ideoita ja tukea työhön.

Jäsenlehdissä, sähköisessä viestinnässä ja sosiaalisessa mediassa kerromme ammattiin, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista, yhdistyksen tapahtumista ja jäsenistä. Vuosittainen yrittäjän velvoite, tulojen ja menojen selvittäminen, hoituu yhdistyksen tarjoaman kirjanpitopalvelun avulla stressittömään hintaan.

Näkövammainen terveydenhuoltoalan opiskelija, toivotamme sinut tervetulleeksi yhdistyksen opiskelijajäseneksi. Kun ammattiin valmistuminen on rekisteröity terveydenhuollon ammattilaisten rekisteriin, voit hakea varsinaista jäsenyyttä.

OLEMME KUULOLLA, OTA YHTEYTTÄ

Kun Mauritz Hellsten Suomen Kansanomaisen Hieromaopiston perusti ja alkoi ottaa oppilaiksi myös näkövammaisia 1800-luvulla, syntyi pala suomalaista kansanperinnettä. Perinteiset hoitomuodot ovat edelleen käytössä ja lomitamme niihin uutuudet toimimaan asiakkaiden parhaaksi.

Suomen Sokeain Hierojain yhdistys r.y. on perustettu 1927. Sitä ovat seuranneet Näkövammaiset Hierojat ja Kuntohoitajat r.y. ja Fysioterapia-alan Näkövammaiset ry.

Fysioterapia-alan Näkövammaiset ry
Marjaniementie 74, Iiris-keskus, 00930 Helsinki