Siirry pääsisältöön

Fas­kia­kä­sit­te­ly ja fas­kia­har­joit­te­lu -koulutus

Toukokuussa järjestämme koulutuksen faskiatekniikoista ja faskiaharjoittelusta.
Henkilö makaa vatsallaan hoitopöydällä. Ammattilainen käsittelee molemmilla käsillään henkilön olkapäätä.

Aika

Paikka

Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Faskiakäsittely ja faskiaharjoittelu -koulutus

Koulutuksen sisältö:

  • kehon rakenteiden napakka kertaus
  • kalvojen rakenteiden ja hermotuksen läpikäynti
  • mitkä tekijät vaikuttavat kalvorakenteisiin ja millä tavoin kalvoihin voidaan vaikuttaa
  • kalvorakenteiden ”jumiutumisen” syiden läpikäynti sekä minkälaisina oireina tämä voi ilmetä
  • opitaan tekniikoita kalvorakenteiden käsittelyyn käymällä läpi koko keho päivien aikana
  • opitaan terapeuttisen harjoittelun periaatteita faskian näkökulmasta, erityisesti kuinka lisätään kalvojen liukumista harjoitteiden kautta
  • kerätään liikepankkia, joita hyödyntää asiakastyössä manuaalisen käsittelyn tukena

 

Kouluttaja: Marko Panu, osteopaatti AMK, urheiluhieroja, fysiikkavalmentaja. Kouluttajana Markoa on kuvattu rauhalliseksi ja rennoksi, mutta teknisissä asioissa vaativaksi ja tarkaksi, joka pystyy kuitenkin mukautumaan yksilön tasoon. 

Koulutuksen sisältöä Marko kuvaa näin:

”Koulutukset toteutetaan rennossa ilmapiirissä, jossa kaikilla on tilaa olla oma itsensä. Kysymyksille on tilaa niin paljon kuin tarvitaan. Asioita käydään läpi vahvasti käytännön kautta harjoitellen. Tarpeellisin ja olennaisin tieto käydään teoriassa läpi, mutta tekemisen kautta tieto syventyy ja jäsentyy.”

Aika: 11.-12.5.2024, la klo 10–17, su klo 9–15

Paikka: Iiris-keskus, Aktivo Fysio Iiris (2 krs.), Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Osallistujamäärä: max 12 osallistujaa

Hinta: Early Bird hinta Fan ry:n jäsenille 180 €, kun ilmoittautuminen ennen 11.3.2024. Tämän jälkeen 220 € / yhdistyksen jäsen tai kannatusjäsen. Jos tilaa jää, voi koulutuksiin ilmoittautua kuka vain hieroja, fysioterapeutti tai osteopaatti hintaan 270 € / hlö, opiskelijat 220 € / hlö. Yhdistyksen ulkopuolelta ilmoittautuneille ilmoitetaan kurssille mahtumisesta 11.4.2024.

Ilmoittautumiset: viimeistään 11.4.2024 jäsenpalvelusihteeri Taina Alastalolle, taina.alastalo@fanry.fi tai puh. 0400 339 021.

Peruutusehto: Jos osallistuminen perutaan 14–0 päivää ennen koulutusta tai sitä ei peruta lainkaan, peritään koko kurssimaksu. Maksua ei peritä, mikäli on esittää lääkärintodistus sairastumisesta tai tilalle saadaan toinen osallistuja.

Matkakustannukset: Koulutukseen osallistuville jäsenille korvataan matkakustannuksista 20 € ylittävä osa, enintään 50 € / vuosi, alkuperäisiä matkustusasiakirjoja vastaan, kun matka on tehty julkisilla kulkuneuvoilla edullisinta matkustustapaa käyttäen.

Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis