Siirry pääsisältöön

Tuettu loma Lomakoti Ko­to­ran­nas­sa

Hae mukaan täysihoitolomalle Lomakoti Kotorantaan Kiljavalle! Kotoranta sijaitsee Nurmijärvellä upean vehreän luonnon keskellä, kirkasvetisen Sääksjärven rannalla.
Järvimaisema, jossa vastarannalla olevat puut heijastuvat vedenpinnasta peilikuvana. Taivaalla on yksi iso pilvi, joka myös heijastuu veden kautta.

Aika

Paikka

Lomakoti kotoranta, Kotorannantie 74, 05250 Kiljava

Loma toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella. Tuetut lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein ensikertalaisuus huomioiden. Lomat ovat tarkoitettuja vähävaraisille henkilöille ja perheille, joilla ei muuten ole mahdollisuutta järjestää itselleen kodin ulkopuolista lomaa. Lomalle hakeminen tai loman saaminen ei edellytä Fysioterapia-alan Näkövammaiset Ry:n jäsenyyttä.

Loman ajankohta: 29.5.-3.6.2023

Lomateema: Hyvänmielen loma

Lomakohde ja sen kotisivujen osoite: Lomakoti Kotoranta, www.kotoranta.fi- Ulkoinen linkki

Loman hakuaika: 31.3.2023 asti

Täysihoitoloma sisältää:

  • viisi täysihoitovuorokautta
  • aamiainen, lounas, päiväkahvi ja päivällinen
  • majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa
  • yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä paitsi tulo- ja lähtöpäivänä

Loman omavastuuosuus 18€/vrk/hlö eli yhteensä 90 €/hlö. Hyvinvointilomat lähettää lomalle valituille kutsun ja laskun.

Jos lomalle hakija tarvitsee avustajan, huomioittehan, että myös avustajan tulee täyttää oma tuetun loman hakemuksensa. Loman omavastuuosuus on 90 € myös avustajalta.

Hae lomaa ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperisia hakulomakkeita saat Fanin toimistolta, p. 0400 339 021 tai toimisto@fanry.fi.