Siirry pääsisältöön

Yh­dis­tyk­sen nimikisa!

Osallistu yhdistyksen nimikisaan ja voita 50 euron lahjakortti!
Vasemmalla vanhanajan mallinen herätyskello. Kellotaulun numerot ovat kirjavan värisiä. OIkealla on kolme kolikkopinoa, joiden päällä kasvaa vihreitä versoja. Taustalla on vehreää maisemaa.

Tällä sivulla

Osallistu yhdistyksen nimikisaan ja voita 50 euron lahjakortti S-ryhmään!

Niin kuin muutoshanketyöryhmän tiedotteista on tullut ilmi, on yhdistyksemme muutoksen äärellä. Yksi päätettävä asia on yhdistyksen nimi. 

Yhdistyksen sisältöä on mietitty laajemmaksi, jotta yhdistyksenä voisimme vaikuttaa myös laajemmin näkövammaisten terveyteen ja hyvinvointiin. Tästä osa-alueesta ei tällä hetkellä pidä mikään taho erityisesti huolta ja tarve on kuitenkin tunnistettu. Toinen vahvasti vaikuttava syy sisällön laajentamiseksi on yhdistyksen talouden vakauttaminen. Nykyisellä toimintamuodollaan Fysioterapia-alan Näkövammaiset ry ei saa julkista rahoitusta. 

Kuvittele, että postiluukustasi tipahtaisi säännöllisesti lehtinen, josta saisit tietoosi arkesi terveysvalintoja helpottavia vinkkejä. Esimerkiksi terveellisiä ruokareseptejä, vinkkejä laadukkaista kenkämerkeistä, uusista markkinoille tulleista terveellisistä tuotteista, liikuntavinkeistä ja alueesi terveys- ja hyvinvointipalveluista. Ja tietenkin saavutettavassa muodossa. Tämän lisäksi olisi olemassa taho, joka aktiivisesti ajaisi näkövammaisten terveyteen liittyviä asioita, kuten esimerkiksi saavutettavia liikuntapalveluja, niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla.

Miten osallistun nimikisaan?

Ehdota nimeä yhdistykselle perjantaihin 22.3.2024 mennessä. Nimi voi kompata edellä mainittuja asioita, tai se voi olla jotain aivan muuta. Voit ehdottaa yhtä tai useampaa nimeä. Lähetä ehdotuksesi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@fanry.fi tai soittamalla tai lähettämällä tekstiviesti jäsenpalvelusihteerin numeroon 0400 339 021. 

Hallitus tekee lopullisen valinnan yhdistyksen nimestä saapuneiden ehdotusten pohjalta. Nimi julkaistaan kevätkokouksessa 26.4.2024.

Nimikilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti S-kauppoihin. Arvonta suoritetaan yhdistyksen kevätkokouksen yhteydessä.

Arpaonnea toivottavin terveisin

Fanin Muutoshanketyöryhmä