Siirry pääsisältöön

Fy­sio­te­ra­pia-alan Nä­kö­vam­mai­set

Olemme näkövammaisten fy­sio­te­ra­pia-alan am­mat­ti­lais­ten yh­dis­tys. Jä­se­niäm­me ovat nä­kö­vam­mai­set ter­vey­den­huol­lon am­mat­ti­lai­set, ku­ten kou­lu­te­tut hie­ro­jat, kun­to­hoi­ta­jat, fy­sio­te­ra­peu­tit ja osteopaatit.
Naisasiakas makaa hoitopöydällä selinmakuulla. Mieshoitaja seisoo hänen vierellään. Asiakkaan vasen polvi on koukussa. Hoitaja palpoi alaraajaa molemmin käsin polven ylä- ja alapuolelta.
Asiakas makaa päinmakuulla hoitopöydällä ylävartalo paljaana. Mieshoitaja käsittelee asiakkaan yläselän aluetta vasemmalla käsivarrellaan ja kyynärpäällään.
Jäsenyrittäjämme

Koulutetut hierojat, kuntohoitajat ja fysioterapeutit ovat laillistettuja terveydenhuollon ammattilaisia. Jäsenyrittäjämme toimivat 19 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Täältä löydät jäsenyrittäjiemme yhteystiedot.

Hoitaja nostaa asiakkaan vasenta jalkaa pitäen oikealla kädellä kiinni reiden alaosasta ja vasemmalla kädellä nilkasta.
Neuraalikudoksen oireiden tutkiminen ja hoito -koulutus 29.-30.10

Järjestämme lokakuussa koulutuksen neuraalikudoksen oireiden tutkimisesta ja hoidosta. Kouluttajana on OMT-fysioterapeutti Nina Saarikivi.

Vaaleansiniset aivot vaaleanpunaisella taustalla. Aivojen käsissä harmaat käsipainot.
Syysluentopäivä 2.12.2022

Järjestämme joulukuussa luentopäivän teemalla Mitä aivot tarvitsevat? Liikkumisen merkitys läpi elämän. Luennoitsijana on liikuntafysiologian dosentti Eero Haapala.