Siirry pääsisältöön

Fy­sio­te­ra­pia-alan Nä­kö­vam­mai­set

Olemme näkövammaisten fy­sio­te­ra­pia-alan am­mat­ti­lais­ten yh­dis­tys. Jä­se­niäm­me ovat nä­kö­vam­mai­set ter­vey­den­huol­lon am­mat­ti­lai­set, ku­ten kou­lu­te­tut hie­ro­jat, kun­to­hoi­ta­jat, fy­sio­te­ra­peu­tit ja osteopaatit.
Naisasiakas makaa hoitopöydällä selinmakuulla. Mieshoitaja seisoo hänen vierellään. Asiakkaan vasen polvi on koukussa. Hoitaja palpoi alaraajaa molemmin käsin polven ylä- ja alapuolelta.
Kaksi henkilöä istuu puiston penkillä. Oikeanpuoleisella miehellä on päällään keltainen T-paita, farkut ja mustat aurinkolasit. Toisessa kädessään hänellä on valkoinen keppi ja toisella kädellä hän pitää kiinni vaaleasta opaskoirasta. Koira istuu miehen edessä. Vasemmalla istuu nainen, joka katsoo miestä ja pitää miehen kyynärvarresta kiinni molemmilla käsillään. Molemmat hymyilevät iloisesti. Taustalla on vehreitä puita.
Lavalle ja luontoon!

Ainutlaatuinen kulttuuri- ja hyvinvointiviikonloppu näkövammaisille kesän startiksi Imatran Kylpylässä 7.-9.6.2024!

Asiakas makaa päinmakuulla hoitopöydällä ylävartalo paljaana. Mieshoitaja käsittelee asiakkaan yläselän aluetta vasemmalla käsivarrellaan ja kyynärpäällään.
Jäsenyrittäjämme

Koulutetut hierojat, kuntohoitajat ja fysioterapeutit ovat laillistettuja terveydenhuollon ammattilaisia. Jäsenyrittäjämme toimivat 19 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Täältä löydät jäsenyrittäjiemme yhteystiedot.

Vasemmalla vanhanajan mallinen herätyskello. Kellotaulun numerot ovat kirjavan värisiä. OIkealla on kolme kolikkopinoa, joiden päällä kasvaa vihreitä versoja. Taustalla on vehreää maisemaa.
Tervetuloa yhdistyksen kevätkokoukseen 26.4.!

Yhdistyksen kevätkokous kokoontuu perjantaina 26.4. Iiris-keskuksessa Helsingissä klo 16.00.

Oranssilla tekstillä kirjaimet STEA sekä teksti sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus
Visus – Näkövammaisten terveyden edistämisen hanke 2023-2025

FAN ry:n hanke parantaa näkövammaisten terveyttä ja edistää terveellisiä elämäntapoja. Samalla luodaan kattava materiaalipankki, joka jää vapaaseen ja pysyvään käyttöön.

Henkilö makaa vatsallaan hoitopöydällä. Ammattilainen käsittelee molemmilla käsillään henkilön olkapäätä.
Faskiakäsittely ja -harjoittelu koulutus 11.-12.5.2024!

Kevään toinen koulutus järjestetään faskiateemaan syventyen 11.-12.5.2024 Helsingissä. Tule päivittämään työkalupakkisi ja lisäksi ammentamaan taskuun ohjeita myös asiakkaille annettavaksi.