Siirry pääsisältöön

Fy­sio­te­ra­pia-alan Nä­kö­vam­mai­set

Olemme näkövammaisten fy­sio­te­ra­pia-alan am­mat­ti­lais­ten yh­dis­tys. Jä­se­niäm­me ovat nä­kö­vam­mai­set ter­vey­den­huol­lon am­mat­ti­lai­set, ku­ten kou­lu­te­tut hie­ro­jat, kun­to­hoi­ta­jat, fy­sio­te­ra­peu­tit ja osteopaatit.
Naisasiakas makaa hoitopöydällä selinmakuulla. Mieshoitaja seisoo hänen vierellään. Asiakkaan vasen polvi on koukussa. Hoitaja palpoi alaraajaa molemmin käsin polven ylä- ja alapuolelta.
Asiakas makaa päinmakuulla hoitopöydällä ylävartalo paljaana. Mieshoitaja käsittelee asiakkaan yläselän aluetta vasemmalla käsivarrellaan ja kyynärpäällään.
Jäsenyrittäjämme

Koulutetut hierojat, kuntohoitajat ja fysioterapeutit ovat laillistettuja terveydenhuollon ammattilaisia. Jäsenyrittäjämme toimivat 19 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Täältä löydät jäsenyrittäjiemme yhteystiedot.

Nainen pitää omenaa ja appelsiinia käsissään silmiensä kohdalla ja hymyilee taustalla. Hänellä on valkoinen paita päällään.
Visus-seminaari 24.11.2023!

Seminaari käsittelee näkövammaisten ja laajemminkin suomalaisten terveyttä ja siihen vaikuttavia tekijöitä, esittelee uutta tutkimustietoa ja herättelee keskustelua näkövammaisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tilaisuus on suunnattu erityisesti näkövammaisille, näköasioista kiinnostuneille sekä silmäterveyden ja näkövammaisuuden parissa työskenteleville.

Oranssilla tekstillä kirjaimet STEA sekä teksti sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus
Visus – Näkövammaisten terveyden edistämisen hanke 2023-2025

FAN ry:n hanke parantaa näkövammaisten terveyttä ja edistää terveellisiä elämäntapoja. Samalla luodaan kattava materiaalipankki, joka jää vapaaseen ja pysyvään käyttöön.