Siirry pääsisältöön

Fa­ni­lai­sia kou­lu­tuk­sis­sa 2020

Vuonna 2020 jouduimme siirtämään useita koulutuksia Covid19-pandemian vuoksi. Järjestetyissä koulutuksissa huomioitiin koronavirustilanteen vaatimat poikkeustoimenpiteet ja varotoimet.
FANilaisia liikuntasalissa harjoittelemassa pareittan hoitopöytien äärellä, kouluttautujien päässä on koronatilanteen vuoksi hengityssuojaimet.

Tällä sivulla

Aivot-luentopäivä

Helsinki, 20.11.2020

Aivoilla ja keskushermostolla on moninainen merkitys ihmisen toimintakykyyn. Käytännössä jokainen asiakas riippumatta vaivasta on aivoasiakas. Luentojen ja workshopin ohella virkistimme aivojamme myös aivojumppatuokioilla.

Lue lisää

 

Faskiakäsittely

Helsinki, 10.–11.10.2020

Faskia, "the never-ending web". Pitkät faskiaketjut ovat osa vartalon voimanvälitysjärjestelmää. Toimimattomana faskia aiheuttaa monenlaisia kiputiloja. Faskioiden käsittelyn hyödyistä on saatu paljon uutta tietoa ja näyttöä.

Lue lisää

 

Mamamassage

Helsinki, 12.–13.9.2020

Raskaana olevat ja synnyttäneet naiset hakeutuvat entistä enemmän hoitoon erilaisten kipujen ja lihaskireyksien vuoksi, ja ovat entistä kiinnostuneempia kehonsa palautumisesta. Hieronnan ja manuaalisen käsittelyn rooli on suuri ja arvostettu apu.

Lue lisää

 

Jalkaterän ja nilkan alueen käsittely

Helsinki, 22.–23.8.2020

Starttasimme syksyn koulutuskauden keväältä siirretyllä jalkaterän ja nilkan alueen käsittely -koulutuksella. Tällä kurssilla olimme kädet kiinni lihassa, luussa ja hermoissa. Harjoittelimme käden taitoja palpaatiotaitoon syventyen, mikä luo pohjan manuaalisten tekniikoiden soveltamiselle. Toisena päivänä harjoittelimme tekniikoiden soveltamista.

Lue lisää

 

Kivun kokonaisvaltainen hoito -luento

Helsinki 20.5.2020

Kivun hoitoon kuuluvat sekä lääkkeetön hoito että kipulääkkeet. Kipu aiheuttaa muun muassa inhimillistä kärsimystä, sairaspoissaloja, toimintakyvyn heikkenemistä, taloudellisia kustannuksia ja monia muita ikäviä asioita.

Lue lisää

 

Purentalihasten manuaalinen terapia

Kuopio, 25.–26.1.2020

Purentaelimistön toimintahäiriöiden tavallisimpia oireita ovat äänet leukanivelissä, leukanivelten tai puremalihasten kipu, suun rajoittunut avautuminen ja alaleuan liikehäiriöt. Muita oireita ovat mm. päänsärky, kasvokipu ja korvakipu. 

Lue lisää

 

Viskeran käsittelyn kertaus

Helsinki, 11.1.2020

Järjestimme viskeran hoito -koulutuksen toukokuussa 2019. Koulutuksen jälkeen aiheesta toivottiin kertauspäivää, joka järjestettiin tammikuussa 2020.

Lue lisää

 

Yhteistyössä:

 

Ointoksekus Siviksen logo