Siirry pääsisältöön

Fa­ni­lai­sia kou­lu­tuk­sis­sa 2019

Perehdyimme vuoden 2019 aikana muun muassa purentalihasten manuaaliseen terapiaan sekä imukuppihierontaan eli kuivakuppaukseen.
Nainen makaa hoitopöydällä selinmakuulla, ja terapeutti käsittelee hänen purentalihaksiaan kumihanskat kädessä.

Tällä sivulla

Hinnoittelu ja tuotteistus 

Helsinki,  22.11.2019

Syksyn koulutuspäivässä paneuduimme yrittäjätaitojen kehittämiseen hinnoittelun ja tuotteistuksen osalta. 

Lue lisää

Purentalihasten manuaalinen terapia

 Helsinki 19.–20.10.2019

Purentaelimistön toimintahäiriöt ovat hyvin yleisiä. Tavallisimpia oireita ovat äänet leukanivelissä, leukanivelten tai puremalihasten kipu, suun rajoittunut avautuminen ja alaleuan liikehäiriöt.

Lue lisää

Imukuppihieronta 

Helsinki, 2.–3.2. ja  22.–23.9.2019

Imukuppihieronta eli kuivakuppaus sopii erityisen hyvin lihashuoltoon, kuona-aineiden poistoon lihaksista sekä turvotuksen ja arpien hoitoon. Ensimmäisestä koulutuksesta kaikuneiden positiivisten arviointien vuoksi toinen ja kolmas koulutus täyttyivät pikavauhtia. 

Lue lisää

TRE-menetelmäkoulutus

Helsinki, 24.–25.9.2019 

”TRE on yksinkertainen ja helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä, kehollinen liikesarja”, kertoo kouluttaja Riitta Knaappila 24.–25.9. järjestetyn koulutuksen aluksi. Riitta on fysioterapeutti, Ttm. Hän tutustui TRE-menetelmään 2010, on tehnyt menetelmästä gradunsa ja on ohjannut ryhmiä 2015 alkaen.

Lue lisää

Peukalopaja

Helsinki, 7.9.2019

Peukalopaja on jäsenten keskinäisen oppimisen tapahtuma.

Lue lisää

Viskeran hoito

Helsinki, 18.–19.5.2019

Sisäelimet kiinnittyvät ja ovat yhteydessä toisiinsa laajoilla fascia- ja ligamenttirakenteilla. Ne voivat kiristyessään aiheuttaa epämääräisiä sisäelinoireita. 

Lue lisää

Face-to-face – kuinka myyn osaamiseni

Helsinki, 26.4.2019

Päivän anti painottui siihen, kuinka voin pienillä asioilla tehdä hyvän vaikutuksen mahdollisiin asiakkaisiin ja saada heistä pitkäaikaisia kanta-asiakkaita.

Lue lisää

Spiraalistabilaatio 1 C/D

Helsinki, 12.–13.1.2019

"Kävely ei tarkoita vain sitä, että liikutetaan vastakkaista kättä ja jalkaa. Sen tulisi olla liike, jossa koko kehon koneisto on sopivasti käytössä ja jossa toteutuvat paitsi selkärangan kiertoliikkeet, myös kaikki pienet kehon eri osien jousto- ja myötäliikkeet."

Lue lisää

Yhteistyössä:

 

Ointoksekus Siviksen logo