Siirry pääsisältöön

Hengitys osana omaa ja asiakkaan hy­vin­voin­tia

Vuoden 2023 ensimmäinen koulutus oli hengitys osana omaa ja asiakkaan hyvinvointia. Kouluttajana oli hengitysohjaaja, fysioterapeutti Tomi Räisänen.

Helmikuisena viikonloppuna runsas joukko fanilaisia sekä kaksi Fanin ulkopuolista henkilöä kokoontuivat kouluttautumaan mielenkiintoisen teeman äärelle. Hengitys osana omaa ja asiakkaan hyvinvointia -koulutus pidettiin Helsingissä Iiris-keskuksessa ja kouluttajana oli hengitysohjaaja, fysioterapeutti Tomi Räisänen Breathwork Finlandista.

Koulutus aloitettiin käymällä läpi yleistä asiaa hengityksestä sekä tarkkailemalla ja kuulostelemalla omaa hengitystä. Ensimmäinen päivä käytettiin oman hengityksen tarkkailuun ja harjoitteluun ja toisena päivänä keskityttiin asiakkaan hengityksen tutkimiseen ja ohjaamiseen. Koulutuksen aikana käytiin läpi erilaisia tekniikoita mm. hermoston rauhoittamiseen ja tasapainottamiseen sekä aktivoimiseen hengityksen avulla.

Koulutukseen osallistuivat: Veera Heikkinen, Marjatta Pyykkö, Laila Rantanen-Timonen, Marja Könönen, Georg Schleifer, Anni Pitkämäki, Riitta Tienhaara, Satu Oksanen, Jani Tuomola, Tuija Räisänen, Samuli Kipronen sekä Rita Manninen.

Kurssin osallistujat seisovat ja istuvat kahdessa rivissä. Lähes kaikilla on leveä hymy kasvoillaan.
Kurssilaiset yhteiskuvassa koulutuksen päätteeksi